Spring naar content

Nieuws

Ontdek hoe wij een positieve impact maken

Laatste nieuws

Zonnepark Alphen aan den Rijn opent deuren tijdens Open Energiedag 2024

Kom op zaterdag 21 september naar de Open Energiedag! Tientallen duurzame energieprojecten in het hele land openen dan de deuren voor bezoekers. Zo ook Zonnepark N11 in Alphen aan den Rijn.

Lees artikel

Voor de pers

Journalisten met vragen over Chint Solar, onze projecten of onze nieuwsberichten, kunnen contact opnemen met Patrick de Groot, Marketing & Communications Manager Europe.

Eerste paal geslagen: bouw Zonnepark Buinerhorn en Zonnepark Drouwenerzon gestart

We zijn gestart met de bouw van Zonnepark Buinerhorn en Zonnepark Drouwenerzon in de gemeente Borger-Odoorn. Samen met lokale ontwikkelaar Roelof Jan Wollerich sloegen we symbolisch de eerste paal.

Lees artikel
Startschot voor bouw Zonnepark Vleddermond in de gemeente Stadskanaal

Op locatie in de gemeente Stadskanaal hebben Chint Solar en het bestuur van Stichting Gebiedsfonds Stadskanaal het officiële startsein gegeven voor de bouw van Zonnepark Vleddermond. Jan Bessembinders, Jaap Blaakmeer (beiden van het gebiedsfonds), grondeigenaar Aike Maarsingh en Mark van Rij van Chint Solar sloegen symbolisch de eerste paal.

Lees artikel
Chint Solar helpt bij verduurzaming Dorpshuis de Ruyten in Froombosch

Een energieneutraal dorpshuis, een flinke besparing op de energierekening én het organiseren van activiteiten voor jong en oud. 90 zonnepanelen op het dak van Dorpshuis de Ruyten in het Groningse Froombosch moeten hier aan gaan bijdragen. Chint Solar maakte de aanschaf en installatie van de zonnepanelen mogelijk. Zo dragen we ons steentje bij aan het verduurzamen van lokale gemeenschappen.

 

Lees artikel